Huize Levensruimte

Beste sympathisanten van Huize Levensruimte,

Tijd en zin voor een ‘last minute’ namiddagje muziek en woordkunst?

Mag ik jullie dan uitnodigen op 2 juli aanstaande op ons sponsorconcert ten voordele van Huize Levensruimte.

Dagmar Feyen en Koen Cools brengen dit concert ten voordele van onze kinderen. Het concert gaat door in de Abdij van Averbode op 2 juli tussen 14u30 tot 16 u. Nadien is er mogelijkheid bij te praten in de cafetaria van het poortgebouw.

Inkomkaarten zullen aan de inkom van de concertzaal te koop zijn tegen 20 Euro vanaf 13u30. De concertzaal bevindt zich op de zolder van het poortgebouw. De inkomkaart kunnen jullie na het concert tevens inruilen voor een consumptie ter waarde van 2 euro.

Het concert is een ontspannend programma, muzikaal en humoristisch, met een knipoog naar het lichte cabaret van weleer. Hopelijk kunnen jullie alsnog  een plaatsje vrij maken in de agenda.

De gebruikelijke parking van de Abdij aan het Moment, is blauwe zone geworden en mogen daarom de parking van de uitgeverij achter de poort, gebruiken. Vanuit deze parking kunnen jullie via de korte binnenweg wandelen tot de poort die uitkomt aan het kerkplein met de vijver. Lees zeker aandachtig de bijgevoegde folder.

Het zou heel fijn zijn mekaar in de Abdij opnieuw te kunnen ontmoeten. Het zou ook fijn zijn mochten wat vrienden uit jullie relatiekring, kunnen mee komen genieten. Dank bij voorbaat voor jullie steun en laat mij even weten of jullie al dan niet kunnen komen. Indien niet dan is een fiscale overschrijving steeds mogelijk op het nummer BE84 8600 0277 2259 van Huize Levensruimte. Dank bij voorbaat.

Tot dan,

Geert Lapeire en Luc Raymaekers